a decent lifeimg 1. 2. 3. theselby

my weekend
img 1. 2. 3. tfs Min helg var den bästa på väldigt länge. I fredags så hade vi fest med jd och grillning, hej och hå i flera timmar var man glad i hatten. Somnade breved min pojke och min bästa kompis trygg hemma i sängen. Igår var jag på Mando Diao konserten. Jag började gråta två gånger. En gång när Gustaf presenterade If i dont live today då han sa "Den här låten är tillägnad alla som känt den där känslan när man förlorar en kompis" och andra gånger när han skrek "Du kan klara vad du vill oavsett vad någon säger, glöm inte det!" Fan vad grymt. Bara att ladda om till en skolvecka nu då, happ. Vad har du gjort i helgen?

how its done


img 1stylesight Så här ska det se ut, svaaart. Ikväll ska jag och några kompisar dra till en sjö och grilla. Tar med mig kameran, ha en fin fredag. puss

#02


Balmain, Wang, Stella McCartney, Rick Owens, Topshop

träningsorgasm och sånt


img jag Idag var en lustigt konstig dag. Var med A på prisextra, köpte lite grejer och drog hem till emelie för att plugga. hon skulle till tandläkaren så vi drog hem till mig och spela age of empire. sen var det den jobbigaste träningen i mitt liv. 120 upphopp och 180 sparkar. vinglade hela vägen hem. men min bror var det extra synd om, han bröt benet.

adidas
img 1. 2. 3. cobrasnake Sitter på datakunskapslektionen, läraren tjatar om att man ska skriva in sina läxor i kalendern. hm.. vilken? Läxorna blir helt plötsligt väldigt många då. xox

weekend


img 1. jakandjil  Nu i helgen har jag firat min faster som fyllde 25 med släkten. Grymt kul och härligt var det. Och nu är helgen redan över, wtf!!? Ska träna om en timma sen plugg och titta på sex and the city filmen som jag faktiskt inte sett ännu, är den bra?

backstageimg: 1. 2. rodarte Råkade vaknade väldigt sent idag. Så det blev ingen skola, duktig jag är. Nu ska jag och André äta på hans pappas jobb, tjingeling.

you're pretty good looking


Lång skoldag idag. Men eftermiddagen visade sig bli rätt grym. Snart ska man köpa Iphone och nu blastar ja White Stripes.

the manimg 1. 2. nylonmag  Love him, do you? Night.

aouch!


img 1edouardplongeon Idag var en jobbig dag. Den började med mens, fortsatte med helvetes speciella treat för mig den delen i månaden. Så med värken låg ja hemma och drömde konstiga drömmar på värktabletter. Drömmen blev så bra att jag funderar på att skriva en bok av den.

#01


Chanel, Acne, Weekday, Erin Wasson, Alexander Wang, Hope

freedom aint freeimg 1.unknown 2.jakjil. Sista dagen på lovet. Har varit väldigt tråkigt, ungefär som en söndag. Ska försöka komma ikapp i skolan i veckan. puss 

sunglasses
Vet ni vad det härligaste med våren är? När regnet faller på torr asfalt om kvällen så det luktar utomlands.

nowimg: 1. childofthemoon 2.flckr
1. Det är påsklov och vädret är fucking lovely 2. Kanske ska köpa en iphone <3 3. Älskling kommer snart med kladdkaka och hyrd(!) film

just wait


Jag ska verkligen försöka bättra mig med bloggningen. Redan imorgon faktiskt. Har laddat kameran, ja här ska ansträngas! Bloggen ska fyllas med poesi, känsloladdade texter och lite fashion som den nörd ja alltid varit. Häng på.

RSS 2.0