bye

Ska cirkus en vecka iväg till andres mormor med hans familj uppe i hälsingland. ni får ha det så bra så visar ja bilder sen! puss

++Idag blev ja väckt vid tio av att några skulle fixa persienner i mitt rum. Han som gjorde det är konstnär också, han berömde mig för det ja målat och sa att mina bilder var snyggare än dom målningarna vi hade brevid av kända konstnärer! Snacka om att jag blev glad. Dagen börjar bra.

fall like dustpics miriam childofthemoon starlet ribbon. nowadays i sleep all day long and walk at night when the air smells like food, heath and beer.

weekday and make up store
idag shoppade ja som fan och dog ännu mer i värmen, här är lite. nu ska jag iväg och laga mat med kompisarna. kisses

watching family guy with him and drinking dr pepper all night long


and now, sunrise at 0141

hot day. fuck
Snart är ja kanske frisk. solen lyser utanför, jag tror faktiskt att jag skulle smälta om jag gick ut. vampyr någon? Ikväll är det morden i midsomer! missa inte det för guds skull ungdomar!


2212


today ive been painting and drawing. I also draw a portrait of syd barrett.

i want it


stockholmstreetstyle. nästa grejer att köpa, avklippta tights, en jävla massa strumpbyxor (dom går ju sönder hela tiden) och ett par skor som inte är för stora, vilket ja lyckas med hela tiden... puss på er alla nya läsare, och gamla!

walk with
mona lisaanna and ellery09/10 one of my favorite collection this year.

schools outigårkväll firade vi att skolan var slut, lite sent dock men men. det var sjukt trevligt och det gör jag gärna om. trots att idag så kom min halsfluss+öroninflamation tillbaka, ännu en till kur med antibiotika. yes.

haircut, on me


igår klippte, eller ja, rakade ja lite av mitt hår. pretty nöjd även fast det blev ganska kort, men om en månad är det typ längden jag vill ha. Ikväll ska jag grilla och dricka vin med polarna. Ha en fin kväll!

shoes and chains
the same boy you've always knownnow: movies with amazing friends. Thanks to, you know who you are, for being here again.

cigaretts and chanelEn fråga jag ställt mig varje morgon nu ett tag, är det juni eller fucking mars?


viva
viva superstar. muse and actress. child of the moon

chanel


Chanel in 1961. Vädret kan ju inte vara tristare. Men för att förgylla eran vardag lite tänkte ja tipsa om en blogg, här, och en bra artist som heter Lightspeed Champion spciellt låten dry lips! Puss på er så länge, inatt ska jag spela sims3 som ett freak.

freedom!!


Snart snart slutar skolan. Och det ska bli en grym sommar polers, eller hur?

hmpf..


är sjuk, har halsfluss som aldrig aldrig vill försvinna! aargggh...

RSS 2.0